IK ZOEK EEN TOPPER

TOP staat voor Tijdelijk Overheids Personeel

Heeft u tijdelijk extra mensen nodig, bijvoorbeeld voor vervanging tijdens zwangerschap/ziekte of voor het uitvoeren van een project? Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken die wij u kunnen bieden.

TOPinhuur is een bemiddelaar op maat. Wij overleggen uitgebreid met u uw wensen en voorwaarden voordat we een TOPPER aanbieden.

TOPinhuur biedt zeer kundige zelfstandigen en adviseurs met ervaring binnen (semi-)overheden aan. Heeft uw gemeente, waterschap, provincie, of woningcorporatie tijdelijk mensen nodig? Dan vinden wij voor u de juiste persoon met ervaring en kennis op junior, medior of senior niveau. Wij werken enkel met zelfstandigen, dus mensen die in staat zijn het werk snel en kundig op te pakken binnen hun eigen specialisme. Met de drive van een zelfstandige.

TOPinhuur kan u ondersteunen op elk gebied! Zowel op administratief, juridisch als beleidsmatig gebied. Voor elke opdracht vinden wij een passende topper die met veel enthousiasme uw klus zal klaren.

U heeft altijd een vaste contactpersoon binnen TOPinhuur. Deze accountmanager en recruiter zal alles in het werk stellen om de perfecte TOPPER voor uw organisatie en opdracht te vinden. Een succesvolle samenwerking tussen u als opdrachtgever, TOPinhuur en de TOPPER.

Hierna gaan wij op zoek naar de perfecte match. We plaatsen indien nodig (uiteraard in overleg) een vacature op onze site www.topinhuur.nl, maar zullen allereerst actief zoeken tussen de CV’s in onze portefeuille, via LinkedIn en binnen onze relaties. De kans is groot dat wij dezelfde dag nog een passende kandidaat voor u hebben!