BEN IK EEN TOPPER?

Het sollicitatieproces

Wij krijgen zeer regelmatig opdrachten voor deskundige medewerkers bij gemeenten, waterschappen, provincie of ander (semi-) overheden. Deze vacatures plaatsen we op onze site maar zoeken ook actief tussen de CV’s in onze portefeuille, via LinkedIn en bij onze relaties.
Zie jij een vacature die echt binnen jouw profiel, kennis en kunde past? Reageer dan direct via ons sollicitatieformulier.

Je ontvangt daarna een bevestiging van jouw reactie. Als jouw profiel en CV aansluit bij de vacature, dan word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. We bespreken samen de mogelijkheden die TOPinhuur jou kan bieden maar we willen ook jouw wensen en ambities weten. We willen jou immers leren kennen zodat wij je op de beste opdracht kunnen plaatsen. We vinden het heel belangrijk dat je het naar je zin hebt en met plezier naar je werk gaat.

Is er momenteel geen vacature waarop je wilt solliciteren maar spreekt het je wel aan om een TOPPER te worden? Stuur dan een open sollicitatie (met profiel, motivatie en CV). Wij zoeken altijd gemotiveerde professionals. Zodra er een passende vacature is, nemen wij direct contact met je op.

Een TOP contract?

Als freelance TOPPER heb je in principe een opdrachtovereenkomst voor de duur van het project. Bij het eindigen van het project eindigt ook de opdrachtovereenkomst. We kijken daarna natuurlijk graag samen met jou of er nog een ander geschikte opdracht voor je is.

Waar ligt de expertise van een TOPPER?

TOPinhuur is de bemiddelaar voor (semi-)overheden. Wij richten ons op gemeenten, waterschappen, provincies en overige semi overheden. Daarom verwachten wij van jou werkervaring en affiniteit op dit vlak.

Hoe kom ik in contact met een TOP recruiter?

Je kunt contact opnemen met een recruiter via onze site www.topinhuur.nl, of mail ons via info@topinhuur.nl.

Wat moet ik doen als ik na een week nog niets van mijn sollicitatie heb vernomen?

Wij proberen zo snel mogelijk te reageren op je sollicitatie. Mocht je onverhoopt binnen 1 week nog geen reactie of bevestiging hebben ontvangen, vragen we je contact met ons op te nemen via mail: info@topinhuur.nl

Welke algemene voorwaarden hanteert TOPinhuur?

Onze regels en afspraken over onder andere tarieven, contracten en aansprakelijkheid vind je in onze algemene voorwaarden.